animale de companie

animale nevinovate va cer disperate ajutor!!

astazi am gasit 4 pui de pisica,deoarece nu au deschis inca ochisorii,i-am hranit cu o siringa,am mare nevoie de un nr de telefon de la un adapost de animale,pt ca eu nu ii pot tine,si la un adapost a-r fi mult mai bine ingrijiti!.ajutati-ma va rog! eu sunt din ARAD.multumesc!

Adauga comentariu
Nickname:*
Comentariu:*
Cod de securitate:*
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

1 comentarii

Stiu - 24.12.2011
Cumpara-le un biberon,desi au o posibilitate mica sa traiasca au nevoie de laptele mamei lor,credema,am avut 3 serii de astfel de pui si putini au trait,nu stiu daca ii va primi cineva,asa de mici,iale in casa si afla tot ce se poate pe latifa forum http://www.latifa.ro/forum/topic896-pui-de-pisica-nou-nascuti.html succes!!!
Spune Nu eutanasierii!

Spune Nu eutanasierii!

Animale-iubite.ro susutine dreptul la viata al cainilor fara stapan si lupta impotriva eutanasierii acestora. Eutanasierea cainilor fara stapan, care s-a practicat pana de acum de multe ori in Romania, cu sau fara stirea publicului larg nu este solutia pentru disparitia cainilor fara stapan, dupa cum s-a demonstrat deja. O campanie de sterilizare a acestora condusa corect, de persoane competente si iubitoare de animale poate avea rezultatele dorite mai repede decat ne asteptam. Daca sustii dreptul la viata al cainilor fara stapan spune-ti parerea, participa la meetingurile organizate de iubitorii de animale sau semneaza petitii. Daca sustii civilizatia si iubesti animalele fa tot ce poti pentru a opri masacrarea in masa a cainilor fara stapan!

Semneaza petitia impotriva eutanasierii aici:
http://www.fnpa.ro/petitie/spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici
Made by: