animale de companie

Care oua crezi ca sunt mai sanatoase?

Scandalul oualor a adus in lumina reflectoarelor modul in care traiesc gainile crescute pentru oua. Inghesuite in baterii ele nu vad niciodata lumina soarelui, nu pot avea grija de puii lor si nici face vreodata baie in nisip sau alerga dupa musculite. Crezi ca aceste conditii de viata fac ouale gainilor crescute la baterie mai nocive pentru sanatatea noastra? Sau crezi ca, dimpotriva, e normal ca in secolul XXl gainile sa nu mai fie crescute ca pe vremea bunicii? Ce fel de oua ai vrea ca tu si familia ta sa consumati? Care oua crezi ca sunt mai sanatoase?


Adauga comentariu
Nickname:*
Comentariu:*
Cod de securitate:*Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii

6 comentarii

diana - 02.07.2015
aleg gainile nonstresate.bunica mea are gaini nonstresatesi niste pui mari

dora - 04.03.2010
silviu, in priul rand nu a zis nimeni nik de gaini stresate..doar ca nu traiesc in conditii normale...sunt inghesuite, nu au loc sa se miste, sa alerge, practic se chinuie toata viata. Asta e tot. Si cum hormonii stresului ca si ai bucuriei pot sa aiba efect asupra poualor e posibil sa ne influenteze si noua sanatatea. De ce crezi ca noile norme europene nu permit taiarea animalelor in conditii care sa le provoace teama? Pentru ca s-a demonstrat ca un animal care e ingrozit cand este sacrificat are carnea toxica.

ionica - 04.03.2010
is cere mai rele oule de la gaini stresate.

silviu - 04.03.2010
Bunicamea tot dealea stresate o mancat ma si nu mai are nimica si uite ca are 91 de ani! Si voi va speriati acuma ca are gaina stres:))

silviu - 04.03.2010
Ma voi chiar nu va ganditi la ce spuneti? cum sa aiba gaina stres ma? ce au mai diferit alea de la tara cu astia de la crescatorie? chiar nu inteleg! sau porumbu lu aia de la tara i mai bun :-j

marius - 03.03.2010
eu as manca doar oua de la tara, pentru ca gainile traiesc natural, asa cum ar trebui sa traiasca, si sunt hranite diversificat, nu zilnic cu acelasi amestec de vitamine sintetice si nutrienti.
Spune Nu eutanasierii!

Spune Nu eutanasierii!

Animale-iubite.ro susutine dreptul la viata al cainilor fara stapan si lupta impotriva eutanasierii acestora. Eutanasierea cainilor fara stapan, care s-a practicat pana de acum de multe ori in Romania, cu sau fara stirea publicului larg nu este solutia pentru disparitia cainilor fara stapan, dupa cum s-a demonstrat deja. O campanie de sterilizare a acestora condusa corect, de persoane competente si iubitoare de animale poate avea rezultatele dorite mai repede decat ne asteptam. Daca sustii dreptul la viata al cainilor fara stapan spune-ti parerea, participa la meetingurile organizate de iubitorii de animale sau semneaza petitii. Daca sustii civilizatia si iubesti animalele fa tot ce poti pentru a opri masacrarea in masa a cainilor fara stapan!

Semneaza petitia impotriva eutanasierii aici:
http://www.fnpa.ro/petitie/spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici
Made by: