animale de companie

Produse farmaceutice si cosmetice testate pe animale!

diana - 02.07.2015
e crud.oamenii aia sunt animalele si animalele superioare

Amalia Grebenisan - 01.04.2012
Este infiorator ceea ce se intampla! Numai ca nepasarea oamenilor va face ca din pacate astfel de practici sa fie in continuare permise. Exista si alternative la aceste teste, cum ar fi metodele in vitro, microorganismele sau metodele moleculare. Intr-o lume in care ucidem de placere, ucidem sa mancam, sa ne impopotonam in blanuri de animale care le-au fost smulse de vii, alternative exista: vegetarianism sau veganism si stop testarii pe animale! Parca am fi in epoca de piatra! Suntem cruzi, barbari, inapoiati!!!

CRISTINA - 22.02.2011
nu sunt o mare iubitoare de animale dar nici nu le urasc. dupa ce am vazut ce se intampla cu acele animalute mi-i s-a facut inima ca un purice. e cumplit!!!! Produsele de la Sanovita - energetix au acea sigla cu iepurasul si inscriptia "nu sunt testate pe animale"

ramonagtm - 27.01.2011
Nu stiam detaliile astea cumplite. Nu pot sa ma uit pe acel site dar nu voi mai folosi produse fara a avea siglele de mai sus.Da totusi citeva nume de firme cosmetice ,,bune,, adica ce nu fac mizerii pe sufletele.

adina - 22.05.2010
nu inteleg de ce prostii astia testeaza prostiile astea pe animale! daca tot sunt asa de bune, de ce nu le testeaza pe ei , handicapatii

alexandra - 24.10.2009
nu-mi vine sa cred asa ceva deaci acesti oameni sunt iresponsabili ar trebui sa isi teseteze porcariile pe ei nu pe animale din partea mea sa se duca naiba toti cu porcariile lor

claudia xxx - 17.10.2009
Am mers ieri in carfour ca sa caut de curiozitate produse netestate pe animale. Mi-am luat un sampon HYMALAYA, cu ingrediente naturale. Este foarte bun, face un par super fain, dar era de asteptat pt ca e mai scumpisor decat restul.

bianca - 12.10.2009
Nu toate cosmeticele sunt testate pe animale...totusi trebuie sa intelegem ca nu trebuie sa chinuim animalele fie ele cat de mici sau mari.

duda - 09.10.2009
In ultima vreme au aparut foarte multe produse "Bio". Aceste produse sunt facute cu ingrediente 100% naturale si nu sunt testate pe animale. Pe lanaga faptul ca atunci cand le folosesti stii ca nu au fost facute cu ajutorul testelor pe animale, aceste produse sunt si foarte sanatoase, fara sa aiba efecte secundare negative asupra sanatatii tale.

gina - 08.10.2009
Compania AVON nu testeaza pe niamle nici produsul final nici componentuu acestuia, si nici nu cere altor firme sa faca testele in numele ei. Produsele AVON nu sunt testate pe animale!

mihai - 08.10.2009
Servetelele umede Senza si servetelele umede Merit, prduse de Fidelio nu sunt testate pe animale

dea - 03.10.2009
Iata si lista cu firme producatoare de produse NEtestate pe animale disponibile in UE. Lista include firme producatoare de produse cosmetice pentru ingrijirea fetei, corpului, buzelor, dintilor, unghiilor, firme producatoare de produse de aromaterapie, produse de curatat, detergenti, sau firme producatoare de produse pentru animalele de companie, toate aceste produse fiind NEtestate pe animale. Abiolo Ael Creation Afterglow Cosmetics Alba Botanica Alvin Connor Atelier de cosmetique Artisanal Aubrey Organics Avalon Natural Products Balm Balm Better Botanicals Bio Aromes Bio-Bee Natursalva Biogalene Biopet Body & Face St Cyrus Body Shop Bronzo Sensuale California North Camillas Naturprodukter och Ört Terapi Ceres Aromaterapi Cibe Laboratori Clemon Comptoir des Lys Comptoir Provençal des Argiles Coop Italia Copaiba Couleur Caramel Crearome D'Aymons Derbe srl Dermalogica Doux Me Dr Taffi Earth's Beauty Ecopolo Eilas Eumadis Evan John Bartholomew Faith Products Ltd (Clearspring/ Faith in Nature) Famille Mary Fleur des Mauges Flora srl (Floritaly) Freeman Cosmetics Frida Färg & Förändring Föllinge Nature of Sweden Hawai Helan Cosmesi di Laboratorio Hemp Company Ltd Hyteck Aroma-Zone Hälsingehonung Indica sas iserafini Jason Natural Cosmetics Jess' Bee Natural Lip Balm Karawan Authentic Kibio Kingfisher Natural Toothpaste Kiss My Face Kobashi Essential Oils KPL Cosmetics Ltd (Liz Earle Cosmetics) Kuomayé Bio L'Erbolario United States L'Occitane United Kingdom Laboratoire Alvend Laboratoire Body Nature Laboratoire Gravier Laboratoire Holistica International Laboratoire Natescience Laboratoire Phyto-Actif Laboratoire Phyt’s SAS Lakon Herbals Lather Le Secret Naturel Les ânes d’autan Les Douces Angevines Lifehair Oy Liz Earle Cosmetics (KPL Cosmetics Ltd) Louise Bianco Make-Up International (Face To Face) Manufaktura Marks & Spencer Mary Kay Melvita Mi Amore Skincare, LLC Mia Rose Mondo Solidale Montagne Jeunesse Neal's Yard Remedies Nothing Nasty Ophyline Orange Mate OrganixSouth Pangea Organics Pedrini Pureskin Sverige Quinessence Aromatherapy Raw Gaia Rejuvi Rosagårdens Hudvårdsserie Rosenserien Samarome SAN.ECO.VIT Sanoflore Saponificio Gianasso srl Sea Chi Organics So Essentiel SpaRitual Suki Superdiet THALGO COSMETIC Tom's of Maine Too Faced Cosmetics Triangle Wholefoods Collective Ltd (Suma Foods) Tsi-La Un-petroleum Lip Care Unicure Unique Products Urban Decay Urktekram Valanni Valleberga örtprodukter Visage International Partners Ltd (Beauty Without Cruelty) Warm Yes Syzygy Ltd

laura - 02.10.2009
Daca tot se discuta despre asta pe site, as vrea sa va anunt care sunt cateva firme de preoduse cosmetice care pot fi gasite in Romania si care NU isi testeaza produsele pe animale: Unele produse FARMASI - cu inscriptia "not tested on animals" si sigla cu iepurasul Unele produse HERBAGEN - cu inscriptia "testat dermatologic - netestat pe animale" Unele produse BIELENDA - cu inscriptia "not tested on animals" si sigla cu iepurasul Produsele din gama "GREEN ECHO" de la FARMEC - cu inscriptia "not tested on animals" si sigla cu iepurasul Produsele firmei AVON

lizie - 02.10.2009
Am inteles ca nici compania Avon nu-si teseaza produsele pe animale. Nu stiu daca e adevarat, dar asa am citit pe un site al firmei din romania.

laura - 02.10.2009
Produse netestate pe animale se gasesc in supermaketuri, dar trebuie sa el cauti foarte atent. De exemplu trebuei sa stai departe de orice produs a carui reclama ai vazut-o la tv si sa cauti produse de care nu ai prea auzit peste tot. Sunt facute de firme care nu-si prea fac reclama la noi, in europa de est. Sau, bineanteles poti da comanda direct de pe net;)

magi - 02.10.2009
Am descoperit si anumite produse fidelio care nu sunt testate pe animale....bine, banuiesc ca din lipsa de fonduri nu sunt testate, dar in fine. este vorba despre servetele demachiante si servetele intime.

cris - 25.09.2009
Apropo de discutia asta, am cautat prin magazine produse netestate pe animale, si am gasit cateva firme care pot fi gasite in Romania, cu inscriptia si simbolul de care spuneati. Am deschis un nou topic in forumul de pe acest site, si am pus acolo o lista intreaga de firme care produc astfel de produse, netestate pe animale. O puteti consulta. Succes:)

Mari - 20.09.2009
Oamenii sunt in stare de orice pentru bani ... recurg la metode incredibile pentru bani... cuvinetele sunt de prisos. Trebuie sa ajutam fundatiile care apara animalele, nu doar sa ne uitam la poze, sa comentam, sa ne intristam si sa trecem mai departe... Eu o sa caut toate firmele care fac teste pe animale si nu le voi cumpara produsele. Sa le fie rusine si sper sa aiba viata la fel de chinuita cum o au si acele animale

botisor - 18.09.2009
de ce trebuie sa plateasca animalele pt ca oamenii sunt prosti? de ce doar oamenii abuseaza de puterea tot timpul?.. e pacat ca bietele animale sunt asa chinuite pt niste placeri stupide alea oamenilor oameni buni nu mai torturati animalele...o sa cumparam produse si netestate pe animale..cu atata mai mult..ganditi-va si la oamenii care respecta si iubesc animalele si noi suntem clienti..nu mai torturati animalele ok?

marc - 17.09.2009
Am si inteles ca crema de ras cu care ma radeam in fiecare dimineata este produsa de o firma care face teste pa animale. Asa ca am renuntat la ea. In general cumpar doar produse pe care scrie "against animal testing". Nu sunt 100% sigur ca daca au inscriptia asta inseamna chiar ca nu fac teste, dar totusi...e o minima asigurare


Ajutor pentru hrana animalutelor
Numele meu este Tocea Oprica, am 72 de ani, de profesie contabil, actuala pensionara si de cand ma stiu iubesc si ajut animalele. Cu durere in suflet scriu acest mesaj deoarece am ajuns intr- o situati...

Adauga povestea animalutului tau
Vezi toate povestile



Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Tone de pungi de plastic sunt aruncate in mari si oceane pentru ca nu mai unde sa fie depozitate pe pamant. Acestea ajung sa sufoce zeci de delfini, broaste testoase, rechini, balene, foci sau pasari. Renuntand la folosirea pungilor de plastic si acceptand sa le inlocuiesti cu o sacosa de panza diminuezi cantitatea de pungi de plastic ce sunt aruncate zilnic la gropile de gunoi sau in oceane. Crezi ca e putin? In timpul vietii tale vei reduce numarul de pungi de plastic din natura cu 22.000. Fa un gest mic si foloseste de acum o sacosa de panza la cumparaturi!


spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici