animale de companie

Pisica ta e agresiva?

cateline - 04.02.2011
Probabil asta e temperamentul lui...din pacate la noi nu se dreseaza si pisicile, asa ca nu vad cum ai putea remedia situatie. Doar sa incerci sa eviti contactul cu el si sa-l lasi sa traiasca in legea lui. Ma refer ca nu trebuie sa-l mangai sau sa-l iei in brate dacae intr-o dispozitie agresiva.

iulia - 04.02.2011
Buna Sorina! Pisicul meu cred ca are ambele "calitati". Am fost cu el la veterinar cand l-am castrat, i-am explicat cat este de agresiv, chiar i-a demonstrat doctoritei, aceasta spunand ca nu a mai vazut niciodata o pisica atat de agresiva in momentul in care i-a facut anestezia, si nu mi-a dat nici o explicatie. A spus doar ca se va mai calma dupa castrare. Asa ca...acum astept doar sa mai imbatraneasca. Dar sunt putin speriata, pentru ca o sa vreau sa fac si un copil, si mi-e teama sa nu-l muste si pe el, si atunci o sa fiu nevoita sa-l dau la altcineva.

Sorina - 03.02.2011
dar faceți deosebirea intre o pisica agresiva si un jucausa In cazul unei pisici care doar vrea sa se joace muscand încercãti sa inlocuiti mana cu o jucãtorie pt pisici. In cazul in care pisica va ataca ar fi mai bine sa o duceti la veterinar

iulia - 02.02.2011
Buna, am mai scris in 23.06.2009 cand pisicul meu era inca pui si am crezut ca muscaturile lui, atunci usoare, vor disparea, dar m-am inselat. A continuat sa muste fara motiv si cu cat se dezvolta mai mult, avea mai multa forta si imi facea rani mari la picioare si maini. Am considerat ca daca il castrez o sa se linisteasca, si in parte asa a fost. Dar continua sa muste fara motiv. Nu stie sa se joace, decat zgarie si musca, nu se lasa mangaiat , si mai musca si din senin fara motiv. E cuminte doar cand doarme. Nu stiu daca mai am vreo sperata sa-si revina dar incerc sa urmez sfaturile voastre, incerc sa-i distrag atentie, asa, poate, inaintand in varsta, se mai calmeaza

irina - 02.02.2011
Daca motanul era linistit pana de curand si a inceput brusc sa fie agresiv e posibil sa fie bolnav. E posibil sa sufere de un dezechilibru hormonal sau sa aiba alt problema grava. Eu zic sa-l duci la un veterinar care sa descopere ce probleme are.

Leuca Anda Maria - 02.02.2011
Buna.Ma numesc Anda si am un motan si o pisica.Problema este ca motanul in varsta de 2oi ani a inceput sa muste fara motiv.Exemplu-ma uitam la televizor linistita iar motanul era langa mine,iar dintr-o data a sarit pe mine cu urechile date pe spate,mieunand si apoi m-a muscat.Cum pot preveni aceste lucruri?Vreau ajutor deoarece tata a spus ca il va da altcuiva daca mai face asa.

crina - 26.06.2010
E posibil ca pisicuta sa fie temperamnetala si ucausa, nu ai cum sa o schimbi, se va calma in timp ce va creste

MISA - 23.06.2010
AM O PISICA IN VARSTA DE 3 LUNISI E EXCESIV DE JUCAUSA.ROADE CABLURILE SI ORICE FIR CE ATARNA,AGATA PERDEAUA,COVORUL NU MAI SPUN...SE BAGA SUB EL SE INVARTE PE SUB EL,E TEROARE.INCERCAM SA O DEZOBISNUIM DE URCATUL IN PAT,DAR NU INTELEGE.AZI I-A SCOS HAINELE DIN DULAM MAMEI UNA CATE UNA.E PREA AGITATA.CINE A MAI TRECUT PRIN ASA CEVA...VA ROG AJUTATI-MA.

spun - 30.07.2009
iulia, cred ca pisica ta e in formare si adora sa rontaie tot ce prinde. Cred ca te musca in timp ce dormi din plictiseala..probabil misti degetele de la picioare si crede ca sunt ceva animale (soricei, pasarele). Probabil sare la degete din instinct si din dorinta de joaca.

iulia - 30.07.2009
Am un pisoias de cand avea o luna, acum are 5 luni si de ceva timp a inceput sa muste, dar nu zgarie. Noaptea ma musca de picioare si nu pot dormi. Si cand are multa energie nu se lasa mangaiat, decat musca. O sa incerc sa aplic sfaturile dumneavoastra, sper sa-si revina.

roxyi10 - 29.06.2009
Am uitat sa va spun ce manifestari are pisoiul meu:Ma musca deseori de picioare si de maini, miorleie foarte tare,zgarie si alearga prin casa, de darama tot in calea lui. Credeti ca ar trebui sa-l duc la veterinar?(in caz de hiperactivitate)

roxyi10 - 29.06.2009
Voi tine cont de aceste sfaturi!Totusi,imi este teama....daca o fi turbat?De mic a fost foarte jucausi!Acum, are aproape un an si a devenit un pic mai cuminte!Mai aveti si alte sfaturi pt. motanul meu, Misu? Daca da, va rog....mi le puteti trimite pe Mail?

ela - 15.05.2009
de obicei pisicile sunt agresive nu pentru ca nu esti destul de autoritar cu ele,ci pentru ca sunt frustrate, speriate sau nemultumite. Motanul tau primeste suficienta mancare, il mangai destul de des si nu batut niciodata? Poate faptul ca te ataca e un mod de a-ti atrage atentia asupra lui, poate are nevoie de afectiune. Oricum ar fi, incearca sa ai rabdare cu el si sa nu-l agresezi ca nu cumva comportamentul lui sa devina si maia gresiv.

sisi - 15.05.2009
am si eu un motan de un an si cateva luni...ii un pic speriat si agresiv,ii e frik de zgomot(acum de cand il avem s-a mai obisnuit)....da are momente cand sta si ma miroasa si ma musca de picioare(s-a intamplat de 2 ori) prima data a fost destul de agresiv...ce miros poate sa il faca sa ma atace si sa miorlaie cand ma departez(prietenul meu zice k nu sunt autoritara si il las sa fak ce vrea)

alexandra - 24.04.2009
de la ce varsta ii pot face baie pisicii?




Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Tone de pungi de plastic sunt aruncate in mari si oceane pentru ca nu mai unde sa fie depozitate pe pamant. Acestea ajung sa sufoce zeci de delfini, broaste testoase, rechini, balene, foci sau pasari. Renuntand la folosirea pungilor de plastic si acceptand sa le inlocuiesti cu o sacosa de panza diminuezi cantitatea de pungi de plastic ce sunt aruncate zilnic la gropile de gunoi sau in oceane. Crezi ca e putin? In timpul vietii tale vei reduce numarul de pungi de plastic din natura cu 22.000. Fa un gest mic si foloseste de acum o sacosa de panza la cumparaturi!


spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici