animale de companie

Sindromul urologic felin - probleme urinare la motani si pisici

mirela - 12.01.2018
MARINA si CRISTINA numai cand citesc ce ati scris incep sa plang.

mirela - 12.01.2018
da asa este Cristina mi sa intamplat si mie si stiu ce dureros este sa pierzi un animal drag.Stiu credema eu tin foarte mult la animale.DA stiu prin ce momente groaznice am trecut.

Maria - 19.12.2011
Ca tot veni vorba de problee urinare... eu trebuie sa ii fac pisicii mele o analiza urinara. Lady a mea este extrem de energica, dar este si foarte sensibila. Data trecuta cand i-a prelvat proba de urina, a plans saracuta ca altceva vreo doua zile si se tot ligea acolo... imi era frica sa nu faca o infectie. De data asta n-am mai vrut sondare, asa ca m-am interesat putin... am gasit un nisip special, se numeste MediCat. Zice acolo ca este un nisip hidrofob pe care il pui in litiera si nu absoarbe urina. Cica ar fi si antibacterian, deci nu o sa compromita proba prelevata. Dar eu tot ce stiu stiu de pe site-uri. Voi ati auzit de el? A folosit cineva? Stiti daca e bun?

marina - 13.03.2011
Nu cred ca te crede nimeni nebuna, oricine are un animale site cat de mult te poti atasa de el. Cred ca nu ti-a scris nimeni pentru ca ai scris la un articol despre sindromul urologic felin, si probabil putina lume intra sa citeasca asta. Cu timpul durerea va mai trece si ai sa-ti amintesti mai mult momentele frumoase petrecute cu motanul tau. Si fii sigura ca lui ii este bine acum. Pup

cristina - 13.03.2011
sa stii ca nu pot uita asa usor gandul meu este la el,la cat a suferit si sa chinuit ,nu-i pot uita ochi care cereau ajutor,cine nu are un animal in casa nu stie cat de mare este suferinta de al pierde,probabil cine ma aude zice ca sunt nebuna,ca sufar pentru un animal,de aceia nu am primit incurajari de la nimeni decat de la tine .mersi mult te voi tine minte.

marina - 13.03.2011
Imi pare foarte rau pentru el. Si eu am pierdut animale pentru care nu am putut face nimic, desi am incercat, dar recunosc ca nu le cunosteam de atata vreme ca tine. Trebuie sa fie tare greu pentru tine. Nu stiu ce alt gand ar putea sa te concoleze decat sa stii ca el acum nu mai sufera si este cu siguranta intr-o lume mai buna, si tu i-ai fost alaturi si ai facut tot ce ai fi putut face pentru el. Cu siguranta o sa-l mai vezi cand o sa fie vremea si atunci nu o sa mai sufere si o sa fiti fericiti. Te pup si iti urez multa sanatate.

cristina - 13.03.2011
marina te apreciez foarte mult pentru faptul ca mi-ai fost alaturi dar in aceasta dimineata cand mam dus la el isi tragea ultima suflare iam spus tatal nostru ,a mieunat foarte urat sa uitat in ochi mei si mi-a murit in brate. marina daca ti-as povesti cate nazbatii facea sicur lai fi iubit si tu ,cand venea seara si vedea ca fac patul de culcare venea fuga si se baga sub plapuma sau in parul meu si torcea toata noaptea.nu cerea afara pana dimineata cand ne trezeam noi,dar sa stii ca nu a facut in casa niciodata.eu stau la curte dar el statea mai mult in casa.sotul meu la ingropat cu lacrimi in ochi multumesc mult pentru sprijin.

marina - 12.03.2011
Ai incercat la Ortovet? Asta e site-ul lor: http://www.ortovet.ro/ . Scrie-le sau suna-i si vezi ce te sfatuiesc. Din cate stiu, au o politica foarte clara pentru eutanasierea animalelor si nu recomanda asta decat daca animalul sufera mult si nu se mai paote face nimic pentru el. Daca motanul sufera foarte rau si crezi ca singura alinare pentru el poate fi moartea, atunci trebuie sa ai in vedere chiar eutanasierea, si crede-ma, sunt o persoana care este complet impotriva acestei proceduri. Dar daca vorbesti cu cei de la ortovet si iti recomanda asta, daca motanul are dureri si sufera, atunci cred ca trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa te gandesti si la procedurta asta. Scrie-le celor de la ortovet cat mai repede posibil si te rog mult tine-ma la curent cu ce se intampla cu motanul tau. Multa sanatate pentru amandoi :*

cristina - 12.03.2011
marina am uitat sa-ti spun ca sunt din com jilava jud ilfov

cristina - 12.03.2011
multumesc mult marina ce pot face plang de o saptamana nu mai pot sa l vad ca sufera a slabit foarte mult nu stiu un alt doctor unde sa ma duc toata lumea spune ca va muri. iar trebui transplant de rinichi dar nu se face la noi in tara . am cheltuit 500 de lei cu el si dupa aia mia spus ca nu se poate face nimic si pisicul meu va muri .nu ma ajuta nimeni.este animalul vieti mele plang in truna cand al vad cat sufera ma-m rugat in genunchi la dumnezeu sa-i curme viata.o incurajare din partea voastra mar ajuta foarte mult.

marina - 11.03.2011
Buna, draga mea, din ce oras esti? Iti recomand cu tarie sa mergi la alt veterinar. Intreaba daca nu se apote face dializa pentru motan, sau daca nu se paote rezolva altfel problema. Nu te lasa influentata de aprerea unui singur doctor. Cauta un medic dispus sa incerce mai mult pentru pisoi, si cat mai repede!

CRISTINA - 11.03.2011
daca este un alt doctor si ma poate ajuta in legatura cu pisica va rog sa-mi scrieti pe adresa de mail

CRISTINA - 11.03.2011
CE POT SPUNE SUNT FOARTE SUPARATA NICI UN DOCTOR NU MA POATE AJUTA .AM O PISICA DE 7 ANI DE .4 ANI ESTE CASTRAT SI ACUM O SAPTAMANA AU INCEPUT PROBLEMELE A FACUT BLOCAJ RENAL SI A FACUT SI PIETRE ,LAM DUS DE CATEVA ORI PENTRU AI SCOATE URINA LA VETERINAR SI LAM TRATAT SI CU ANTIBIOTICE DAR IN ZADAR ACUM BEA FOARTE MULTA APA SI FACE PIPI PE EL, MIROASE URAT,NU A MANCAT DE 1 SAPTAMANA IAR DOMNUL DACTOR A SPUS CA NU-I MAI FUNCTIONEAZA RINICHI SI O SA MOARA,NU MI-A MAI DAT NICI UN TRATAMENT IAR PISICA ARE CHINURI GROAZNICE .CE SA FAC VA ROG AJUTATIMA NU MAI SUPORT CUM SE CHINUIE


Ajutor pentru hrana animalutelor
Numele meu este Tocea Oprica, am 72 de ani, de profesie contabil, actuala pensionara si de cand ma stiu iubesc si ajut animalele. Cu durere in suflet scriu acest mesaj deoarece am ajuns intr- o situati...

Adauga povestea animalutului tau
Vezi toate povestile



Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Tone de pungi de plastic sunt aruncate in mari si oceane pentru ca nu mai unde sa fie depozitate pe pamant. Acestea ajung sa sufoce zeci de delfini, broaste testoase, rechini, balene, foci sau pasari. Renuntand la folosirea pungilor de plastic si acceptand sa le inlocuiesti cu o sacosa de panza diminuezi cantitatea de pungi de plastic ce sunt aruncate zilnic la gropile de gunoi sau in oceane. Crezi ca e putin? In timpul vietii tale vei reduce numarul de pungi de plastic din natura cu 22.000. Fa un gest mic si foloseste de acum o sacosa de panza la cumparaturi!


spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici