animale de companie

Bolile cainilor

Anca - 11.05.2012
buna..va rog ajutati-ma..:( am un caine de aproape un an de zile..si de 5 zile nu mai manank nimik..bea doar apa...eu cred ca e de la oase...de la aripioare de pui..ce sa fac?..nu vreau sa moara..va rog ajutati-ma

Larisa - 17.12.2011
Bianca si eu am patit la fel cu cateaua mea de ieri...ai primit vreun raspuns?

Bianca - 15.12.2011
Catelul meu de 3 ani , de jumatate de ora se linge pe bot in contunuu si are stari de voma , nu stiu ce sa.i fac , am incercat sa.i dau apa si a baut-o, dar nu s-a calmat.

Bianca - 15.12.2011
Catelul meu de 3 ani , de jumatate de ora se linge pe bot si are stari de voma , nu stiu ce sa.i fac , am incercat sa.i dau apa si a baut-o, dar nu s-a calmat.

Tzutzi - 09.08.2011
Buna!Sunt tare preocupata pentru Tzutzi al meu are 2 anisori si prezinta febra destul de ridicata ochisori inflamati, nu mananca bea multa apa iar scaunul este foarte ciudat......este gen nisipos...Ce credeti ca are ma puteti ajuta va rog ca ceea ce i-a facut medicul pana acum nu pare sa fi avut vreun rezultat.

ramona - 26.06.2011
cainele meu a avut 11ani de cateva zile nu mai prea manca nu mai prea venea cand il chemam credeam ca de la caldura,dupa cateva zile nu sa mai ridicat sa retras si se tot muta din loc in loc cand mergeam la el,vomita apa, doar apa a baut,am chemat doctorul a venit du pa 5ore, dar inainte cu o ora a sdemiparalizat, si dupa 2ore ce i-a dat o injectie a murit,nu stiu cauza, nu a fost otravit, si nu cred ca din cauza batranetii, oare de ce3?

corina - 10.05.2011
Imi pare foarte rau pentru tine si pentru Kato.....acum e intr-un loc mai bun :*

diana - 09.05.2011
a murit Kato,a mai murit o parte din sufletul meu..ciobanesc german...la varsta de 5 ani,a facut infarct,asemanator cu,cazul nicoletei..invazie de sange in cavitatea bucala si nazala.

sofi - 04.01.2011
Pentru Nicoleta: eu cred ca acea situatie cu acel caine care a murit dupa ce a cazut jos este din cauza alergatului daca cainele si-a luxact osul principal al membrelor ar fi putut sa faca un infart rapid, dar cel mai probabil este ca a facut un infart adresat membrelor. Imi pare rau pentru el.

alex - 19.09.2010
poate a facut o hemoragie interna din cauza unei boli pe care o avea mai inainte si care s-a produs din cauza efortului

nicoleta - 18.09.2010
am avut un caine ciobanesc german de 4 ani a alergat apoi a cazut si a murit .am observat sange in cavitatea bucala.de ce a murit? de ce?

nicoleta - 18.09.2010
am avut un caine ciobanesc german de 4 ani a alergat apoi a cazut si a murit .am observat sange in cavitatea bucala.de ce a murit? de ce?

nicoleta - 18.09.2010
am avut un caine ciobanesc german de 4 ani a alergat apoi a cazut si a murit .am observat sange in cavitatea bucala.de ce a murut?

elis - 08.05.2010
E posibil sa fie reumatism. Ar fi bine sa consulti un alt medic care sa poata pune un diagnostic corect

cornel - 08.05.2010
am un ciobanesc carpatin ,dezvoltat normal si in perioadele mai reci si in zilele mohorite se comporta altfel ca si cum ar avea dureri de oase si se vede ca sufera , chiar schiauna daca il masam putin.am fost la medic cu el dar nu mai stie ce sa ii faca.poate s a mai intilnit cineva cu situatii din astea si imi impartasiti si mie metode de insanatosire .multumesc

plasticboy - 15.10.2009
Ok. Multumesc mult

carla - 15.10.2009
Nu-ti fa griji, s-ar putea sa nu fie grav, dar este bine ca medicul veterinar sa spuna asta. Chiar daca e cancer si e descoperit in faza incipienta catelusa are toate sansele sa-si revina. Sa ma anunti ce a spus medicul. Multa sanatate!

plasticboy - 15.10.2009
Multumesc pentru ca mi-ai raspuns la intrebare, dar sincer sa fiu m-ai cam speriat cu raspunsul. Nu as vrea sa pateasca cv...

carla - 15.10.2009
Mergi repede la doctor, nu care cumva sa fie o tumora in stadiu incipient. Poate fi si o infectie sau o ciuperca. Este bine sa mergi de urgenta cu ea la doctor.

plasticboy - 15.10.2009
Am si eu o catelusa chiuahua caruia acum o saptamana ia iesit un fel de cos pe cap... m-am gandit ca ii va trece dar azi dimineata surpriza, am observat altul...Stiti ce ar putea fii?

ela - 28.04.2009
Banueisc ca tratamentul cu antibiotic l-ai facut la indrumarea medicului, nu? El ce paree are de evolutia tratamentului? Poti cere si parerea altui medic veterinar. Daca nu ai apelat la medic si i-ai dat singura antibioticele ar fi bine sa mergi de urgenta la un veterinar, ca sa faci un tratament corect si care sa aiba rezultate

elena - 27.04.2009
catelusa mea un labrador a intrat in contact cu un arici , si acum nu mai poate merge nu mai mananca bea multa apa. i-am facut antibiotic si nu e nici o schimbare, asta e a-4-zi de tratament si nimic.Spunetimi ce sa ii tratament sa ii fac?

lucia - 19.04.2009
Paste Fericit!.Da am fost la mai multi doctori,doar unul la facut bine intro saptamana.Am sa caut sa vad ce injectie ia facut si in fiecare zi timp de o saptamana,din 12 ore in 12 ore,ii dadeam o pastila.Medicamentul se numeste CEPHALEXIN 500mg.Nu stiu in tara cum se numeste,ca locuiesc in afara tari.revin cu alt mesaj cand gasesc bilul de la medic.

almonigal - 19.04.2009
lucia, am un caine cu exact aceleasi simptome. ai gasit vreun tratament pana acum ?

romina - 17.03.2009
catelul meu are cosuri cu puroi in urechi..care il mananca se scarpina si plange..si mai are bubite la botic care i se intind la veterinar nu i se fac decat injectii..care nu au nici un efect

lucia - 01.11.2008
Am o mare rugaminte.Am fost cu catelul meu la doi doctori si nimic nu sa schimbat.Are niste bubite negre la botic,sub bot,care se usuca si cad,dar ramane rana,am incercat orice dar nimic nu il ajuta.e vioi dar ma doare sufletul sa-l vad cat se chinuie sa manance.Doctori au zis sa-l spal cu apa si sapun de vase,se inmoaie bubitele,cad,dar parca apar altele,ce sfat imi puteti da,va rog din suflet sa-mi raspundeti pe e mail.




Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Tone de pungi de plastic sunt aruncate in mari si oceane pentru ca nu mai unde sa fie depozitate pe pamant. Acestea ajung sa sufoce zeci de delfini, broaste testoase, rechini, balene, foci sau pasari. Renuntand la folosirea pungilor de plastic si acceptand sa le inlocuiesti cu o sacosa de panza diminuezi cantitatea de pungi de plastic ce sunt aruncate zilnic la gropile de gunoi sau in oceane. Crezi ca e putin? In timpul vietii tale vei reduce numarul de pungi de plastic din natura cu 22.000. Fa un gest mic si foloseste de acum o sacosa de panza la cumparaturi!


spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici