animale de companie

Copoi de Hanovra

Istoric
Este un urmas al cainelui de Saint Hubert.Inca din secolul al 5-lea, unul din stramosii sai era folosit la vanatoarea cu caini pentru depistarea vanatului.In Germania, lui ii reveneau aceleasi indatoriri la vanatoarea pe care in Franta le indeplinea cainele de Sain Hubert iar in Anglia cainele BloodHound. Rasa actuala a fost creata in jurul anului 1800, in regiunea Hanovra, prin incrucisarea acestui vechi caine german cu alti caini de Jaegerhof. de Harz si de Solling.

Caracteristici corp
Caine de talie mijlocie sau mica, cu structura robusta, cu corpul destul de scund, alungit si musculos; capul este potrivit de mare, craniul usor arcuit cu riduri pe frunte; ochii, limpezi, au o expresie serioasa si energica; urechile, lungi, mari, rotunjite la extremitati, atarna lipite de cap; corpul este acoperit cu par scrut, neted si elastic, foarte des, cu aspect matasos.

Caracter
Este un caine linistit, cu simtul olfactiv foarte dezvoltat, activ, cu mare pasiune pentru vanatoare, devotat; se dreseaza greu.

Utilizare
Excelent caine pentru depistarea si urmarirea vanatului.


http://www.infocaini.ro/copoi-de-hanovra-rasa-caini.htmlSpune Nu eutanasierii!

Spune Nu eutanasierii!

Animale-iubite.ro susutine dreptul la viata al cainilor fara stapan si lupta impotriva eutanasierii acestora. Eutanasierea cainilor fara stapan, care s-a practicat pana de acum de multe ori in Romania, cu sau fara stirea publicului larg nu este solutia pentru disparitia cainilor fara stapan, dupa cum s-a demonstrat deja. O campanie de sterilizare a acestora condusa corect, de persoane competente si iubitoare de animale poate avea rezultatele dorite mai repede decat ne asteptam. Daca sustii dreptul la viata al cainilor fara stapan spune-ti parerea, participa la meetingurile organizate de iubitorii de animale sau semneaza petitii. Daca sustii civilizatia si iubesti animalele fa tot ce poti pentru a opri masacrarea in masa a cainilor fara stapan!

Semneaza petitia impotriva eutanasierii aici:
http://www.fnpa.ro/petitie/spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici
Made by: