animale de companie
Tags:  catel   latra

De ce latra cainele?

Latratul din plictiseala

Cauza: nu se intampla nimic deosebit in jurul cainelui. Latratul din plictiseala are un effect “contagios” asupra cainilor din vecinatate, care incep si ei sa later pentru a se “distra”

 

Latratul – avertizare

Este un latrat puternic si energic, la intervale scurte, deseori insotit de scrasnituri din dinti. Prin acest latrat cainele isi apara teritoriul


 


Latratul agresiv

Este un latrat puternic, furios, insotit de scrasnete din dinti, zburlirea parului, alipirea urechilor, tragerea capului intre umeri, ceea ce reflecta un comportament de intimidare.

 

Latratul pentru joaca

Este un latrat deschis, zburdalnic, insotit de sarituri si care reflecta buna dispozitie

 

Latratul – salut

Este un latrat scurt, bucuros, care se poate termina intr-un scheunat

 

Urletul

Semnifica singuratatea sau prezenta partenerului sexual. Urletul prelung urmeaza catorva latraturi scurte. Aceasta exprimare apare mai des in noptile cu clar de luna, care au in jurul lor o femela in calduri (urlet de dragiste) sau la cainii care se simt singuri

Tags:  catel   latra


1 comentarii

Geo - 06.02.2011
''fain'' , dar este adevarat ? .....adik de unde stiti voi ? ...:-??
Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Tone de pungi de plastic sunt aruncate in mari si oceane pentru ca nu mai unde sa fie depozitate pe pamant. Acestea ajung sa sufoce zeci de delfini, broaste testoase, rechini, balene, foci sau pasari. Renuntand la folosirea pungilor de plastic si acceptand sa le inlocuiesti cu o sacosa de panza diminuezi cantitatea de pungi de plastic ce sunt aruncate zilnic la gropile de gunoi sau in oceane. Crezi ca e putin? In timpul vietii tale vei reduce numarul de pungi de plastic din natura cu 22.000. Fa un gest mic si foloseste de acum o sacosa de panza la cumparaturi!


spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici
Made by: