animale de companie

Excremente - Informatii despre excremente si animale

Cum invatam pisica sa faca la ladita cu nisip

Cum invatam pisica sa faca la ladita cu nisip Ce fel de ladita cu nisip este necesara pentru pisica? La fel de important ca tipul laditei este numarul acestora. Daca aveti o singura pisica de talie mica este posibil sa fie suficienta o singura ladita. Pentru mai multe pisici regula este: fiecare pisica are o cutie cu nisip, si mai exista una in plus pentru orice eventualitate. Daca doriti sa va abateti de la regula este mai bine sa exagerati...

Cum dresezi catelul sa-si faca nevoile afara

Cum dresezi catelul sa-si faca nevoile afara INimeni nu se naste invatat! Lasati la o parte ziarul si sfaturile pe care le-ati primit in parc si nu va suparati daca puiutul dumneavoastra nu intelege ca nu trebuie sa isi faca nevoile in casa, el nu percepe locuinta noastra la fel ca noi. Pentru un pui de caine sa nu isi faca nevoile in imediata apropiere a locului unde doarme reprezinta curatenia absoluta. Pentru a il ajuta sa inteleaga c...

Ajutor pentru hrana animalutelor
Numele meu este Tocea Oprica, am 72 de ani, de profesie contabil, actuala pensionara si de cand ma stiu iubesc si ajut animalele. Cu durere in suflet scriu acest mesaj deoarece am ajuns intr- o situati...

Adauga povestea animalutului tau
Vezi toate povestile

Spune Nu eutanasierii!

Spune Nu eutanasierii!

Animale-iubite.ro susutine dreptul la viata al cainilor fara stapan si lupta impotriva eutanasierii acestora. Eutanasierea cainilor fara stapan, care s-a practicat pana de acum de multe ori in Romania, cu sau fara stirea publicului larg nu este solutia pentru disparitia cainilor fara stapan, dupa cum s-a demonstrat deja. O campanie de sterilizare a acestora condusa corect, de persoane competente si iubitoare de animale poate avea rezultatele dorite mai repede decat ne asteptam. Daca sustii dreptul la viata al cainilor fara stapan spune-ti parerea, participa la meetingurile organizate de iubitorii de animale sau semneaza petitii. Daca sustii civilizatia si iubesti animalele fa tot ce poti pentru a opri masacrarea in masa a cainilor fara stapan!

Semneaza petitia impotriva eutanasierii aici:
http://www.fnpa.ro/petitie/

spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

voteaza!
vezi rezultatele sondajului

Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici
Made by: