animale de companie
Tags:  catel   plimbare

Plimbarea cainilor - un mijloc eficient de a pierde in greutate

Daca vreti sa slabiti, spuneti adio traditionalelor   diete  si plimbati-va cainele! Potrivit unui studiu recent realizat de catre cercetatorii americani de la Universitatea Missouri-Columbia, insotirea animalului de companie la plimbare este o metoda mult mai buna pentru pierderea greutatii decat regimurile draconice.

Se pare ca persoanele care isi plimba animalele de companie pierd in medie pana la 6,4 kilograme pe an, un rezultat foarte satisfacator in raport cu alte regimuri clasice.
"Ideea era de a gasi o metoda pentru a mari eficienta regimurilor clasice", a explicat Rebecca Johnson, directoarea unui centru de cercetari in domeniul relatiilor dintre oameni si animale din cadrul facultatii de medicina veterinara.
Un animal de companie ii incurajeaza pe oameni sa mearga pe jos, mersul fiind considerat unul dintre exercitiile fizice cele mai benefice pentru pierderea greutatii, indica acest studiu.

Persoanele care au participat la acest studiu erau incurajate sa-si plimbe animalele la ore regulate, zece minute pe zi, la inceput de trei ori pe saptamana. Apoi la sfarsitul testului, plimbarile au ajuns sa dureze 20 de minute pe zi, de cinci ori pe saptamana.
"Cei mai multi voluntari ne-au spus ca nu se plimbau numai pentru binele lor, dar ca inainte de toate pentru cel al animalelor lor de companie", a indicat Johnson.

http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=490
Tags:  catel   plimbareAjutor pentru hrana animalutelor
Numele meu este Tocea Oprica, am 72 de ani, de profesie contabil, actuala pensionara si de cand ma stiu iubesc si ajut animalele. Cu durere in suflet scriu acest mesaj deoarece am ajuns intr- o situati...

Adauga povestea animalutului tau
Vezi toate povestileSpune Nu eutanasierii!

Spune Nu eutanasierii!

Animale-iubite.ro susutine dreptul la viata al cainilor fara stapan si lupta impotriva eutanasierii acestora. Eutanasierea cainilor fara stapan, care s-a practicat pana de acum de multe ori in Romania, cu sau fara stirea publicului larg nu este solutia pentru disparitia cainilor fara stapan, dupa cum s-a demonstrat deja. O campanie de sterilizare a acestora condusa corect, de persoane competente si iubitoare de animale poate avea rezultatele dorite mai repede decat ne asteptam. Daca sustii dreptul la viata al cainilor fara stapan spune-ti parerea, participa la meetingurile organizate de iubitorii de animale sau semneaza petitii. Daca sustii civilizatia si iubesti animalele fa tot ce poti pentru a opri masacrarea in masa a cainilor fara stapan!

Semneaza petitia impotriva eutanasierii aici:
http://www.fnpa.ro/petitie/spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici
Made by: