animale de companie

Bullmastiff

Istoric
Este rezultatul incrucisarilor intre Bulldog si Mastiff. Rasa recunoscuta oficial in 1924.

Caracteristici corp
Bullmastifful este mai mic decat Mastifful. Puternic construit, compact, simetric, musculos da impresia de mare forta. Capul este masiv si patrat, cu maxilarul inferior foarte puternic si proeminent; craniul trebuie sa fie lung si adanc, cu obrajii incarcati, botul scurt, ochii caprui intunecati sau caprui mai deschis; urechile in forma de "V", pliate spre spate, sunt inserate departat si sus pe orizontala crestei occipitale dand o forma patratica craniului; el trebuie sa fie inguste si de o nuanta mai inchisa decat culoarea blanii; gatul este cambrat, potrivit de lung, musculos si aproape egal in circumferinta cu craniul; spatele este scurt si puternic; parul este aspru, scurt, foarte des si neted, bine lipit pe corp

Caracter
Este inteligent, vesel, iute in miscari, cu toata masivitatea lui, bland, devotat, combativ, incapatanat, tandru, vigilent.

Utilizare
Este un excelent caine de ocrotire, paza si insotire; este folosit si in politie si in armata.

www.infocaini.ro/bulldog-englez-rasa-caini.htmlSpune Nu eutanasierii!

Spune Nu eutanasierii!

Animale-iubite.ro susutine dreptul la viata al cainilor fara stapan si lupta impotriva eutanasierii acestora. Eutanasierea cainilor fara stapan, care s-a practicat pana de acum de multe ori in Romania, cu sau fara stirea publicului larg nu este solutia pentru disparitia cainilor fara stapan, dupa cum s-a demonstrat deja. O campanie de sterilizare a acestora condusa corect, de persoane competente si iubitoare de animale poate avea rezultatele dorite mai repede decat ne asteptam. Daca sustii dreptul la viata al cainilor fara stapan spune-ti parerea, participa la meetingurile organizate de iubitorii de animale sau semneaza petitii. Daca sustii civilizatia si iubesti animalele fa tot ce poti pentru a opri masacrarea in masa a cainilor fara stapan!

Semneaza petitia impotriva eutanasierii aici:
http://www.fnpa.ro/petitie/spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici
Made by: