animale de companie

Friptura de porcusori de Guineea

Ale - 10.10.2016
Carnea de porcușor de Guineea este cea mai sãnãtoasã. 0 colesterol si are gust de carne de pui. De fiecare data când merg un Peru mãnânc.

Diana - 06.08.2015
daca masi duce inperu si cineva miar servi porcusor de guineea gatit las certa sa sacrifice aceste anmalute minunate.ia sa aiba o gaini ca animale de companie ca vor avea aceasi rectii.singurul animal pe care il oor e tintaru .rest nu.si noi tinemi porci mini porci si nimeni nui manaca .sunt foarte inteligenti pot dechide frigiderul iar cainele nu.

Diana - 06.08.2015
am aflat ca nici testoasele nus plictisitoare

Diana - 23.07.2015
asta e .noi nu suntem singura tara care nu e considerata cu gusturi ciudate.oi manca gastele romanii nusi vacile si indienii nu

Diana - 23.07.2015
am xcautat informatii si chinchila nu e plictisitoare .mia ramas doar testoasa.rusine sa le fie

diana - 02.07.2015
eu nu manac rozatoare .nici macar iepuri .de ce manca ai porcusori nu stiu.mare prostie eu am un porcusor.sungura carne pe care o manac e de porc si o iau de la magazin ca eu nu sunt in stare saa omor animalele.imi plac rozatoarel mai putin chichila ..am doar doua animale la neutru chichila si testoasele dar nu exista animal care numi place

madalina - 18.02.2012
`nu sunt de acord,eu am un porcusor la care tin enorm,de fapt nu sunt de acord nici macar cu ideea de a manca iepuri sau carne vitel sau porc...in fine!!!eu iubesc mult de tot animalele!!!si nu sunt in stare sa le fac rau :X

AAA868 - 02.06.2011
SPUN OAMENII CA-S FIINTE SUPERIORE.CE TIMPENIE!SI INCA I-AM CREZUT.MAI INTII SA SE UITE CE FAC,SI APOI SA ZICA CE FIINTE SUNT!CINE-I DE ACORD CU MINE?

Veronika - 29.05.2010
eu cred ca porcusorii de Guineea sunt minunati...au un comportament haios si se atasaza repede de tine...inteleg ca sunt delicatese,dar e o mare cruzime sa fie ucisi si mancati. Eu am un porcusor. Il iubesc nespus,si uneori ma uit la el si ma gandesc cum ar fi daca l-as ucide si l-as manca...ma gandesc la cruzimea oamenilor...e groaznic...as vrea sa se poata face ceva impotriva oamenilor care fac asta. SALVATI PORCUSORII DE GUINEEA!!

Roxana - 09.08.2009
dak as afla k un porcosor d Guineea ar fi tratat in conditii neacceptabile...sincer as innebuni s as suna la protectia animalelor.

Evan - 10.03.2009
Am 4 porcusori de guineea si 5 hamsteri la care tin anorm de mult...Ma dezgusta indiferenta oamenilor fata de bietele animale.

Alexya - 19.02.2009
a innebunit lumea fratilor...pai cum poate cineva sa manance asemenea animalut cand bietul este o mascota de casa la fel ca un caine o pisica.....ce oameni dereglati..sa se puna ei in locul animalutelor sa vad daca atunci mai mananca...v-am pupat

Adu - 07.02.2009
HELLO DEAR POPLE!!!!! Ati inebunit? Cum poti sa mananci un porc de guineea mai ales cand te il privesti in ochisorii aia mici si negri.......AAAA Cine crede ca porcusorul de guineeea e o delicatesa e complet nebun!!!! Daca azi mananci porci de guineea maine manaci si papagali sa chiar mai raw poate catei si pisici! Eu unul nu as face niciodata asa ceva consider ca e o cruzime , iar ce care o fac sunt niste fiinte fara suflet. SI PORCUSORUL ALA DE GUINEEA ARE VIATA SI IL DOARE SI PE EL LA FEL CA PE NOI!!!

Andreea - 07.02.2009
Nu as face niciodata asa ceva!!! E o curzime!!!! Mai intai m-as gandi la viata acestei fiinte mici... + ca porcul de guineea e rozatoare... Cine poate face asa ceva e complet nebun!!! Sa mananci o asemenea vietate dragalasa.... AAAAAAAAAAAA

tuca - 22.01.2009
Vezi ca e o problema si cumancarurile astea ciudata..cica intestinul uman este proeictat sa digere hrana vegetariana. Daca omul se apuca sa manace toate animalele pamantului numai din dorinta de a gusta o delicatesa ajunge sa se imbolnaveasca. De asta a crescut atat de mult in ultima vreme numarul bolilor grele..suntem ceea ce manacam si daca mancam chiar orice ajungem sa suportam consecintele

emilio - 22.01.2009
Eu n-as minca porcusorul meu. Ca-l iubesc. Dar n-am nici o problema ca alti oameni, in alte tari, ii considera o delicatesa si-i maninca cu pofta. Oricum, va trebui sa ne obisnuim cu mincaruri ciudate, deoarece in curind, va fi in lume mai rau ca pe timpul comunismului, trebuind sa ne obisnuim cu orice fel de hrana.

emilia - 16.01.2009
cum poti sa te gandesti la asa ceva???nu tie mila de bietele animalute??

Ionutz - 16.01.2009
Fie care colt din lume difera unu fata de celalat,iar sursa necesara de hrana este specifica acelei zone (tari),asa cum la noi se mananca carne de vita,porc,.. ,care pt noi este ceva normal,iar in india este intrezis acest lucru,ba chiar sunt venerate.Asa se intampla si cu celalte zone .

Raluca - 15.01.2009
Este o cruzime, dar sa nu fim ipocriti, este o cruzime exact la fel de mare ca si omorarea si gatitul oricarui alt animal. Toate au suflet, in egala masura.

ania - 14.01.2009
aaaa..cum sa papi porcuosri de guineea?...dar hamsteri ai manca?..oamenii mananca orice inclusiv gandaci..si le considera delicatese....eu sunt vegetariana...asa ca nu am sa mananc porcusori de guineea:)))

spu - 06.01.2009
Bex...nu as putea porcusori de guineea. Mai ales ca am si eu 2 porcusoare. Sunt foarte scumpele si inteligente, comunicative si afectuoase. E urat sa le privesti ca mancare. Cu toate astea am auzit ca si porcii romanesti sunt animale foarte inteligente si afectuoase...si totusi nimeni nu le da o sansa de a-si demonstra calitatile in acest sens




Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Tone de pungi de plastic sunt aruncate in mari si oceane pentru ca nu mai unde sa fie depozitate pe pamant. Acestea ajung sa sufoce zeci de delfini, broaste testoase, rechini, balene, foci sau pasari. Renuntand la folosirea pungilor de plastic si acceptand sa le inlocuiesti cu o sacosa de panza diminuezi cantitatea de pungi de plastic ce sunt aruncate zilnic la gropile de gunoi sau in oceane. Crezi ca e putin? In timpul vietii tale vei reduce numarul de pungi de plastic din natura cu 22.000. Fa un gest mic si foloseste de acum o sacosa de panza la cumparaturi!


spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici