animale de companie

Cum sa ai grija de puii de papagal

sergiu - 18.12.2011
am 10 ani si mie mia venit in 18 mos craciun si mia adus un papagal . vreau sami dati sfaturi cu sal ingrijesc bine si sa nu fie ceva rau la el va rog bye/bye

corina - 08.08.2011
buna amn si eu 2 perusi de 1-4 ani si unul l-am cumparat si pe celalalt lam prins.femela prinsa la 3 luni mia facut doua oua si unul la spart asa ca am ramas cu unu il astept pe al doilea. informati//papagali trebuie hraniti cu fructe de legume crengi de exemplu// mere pere nuci pepene galbene ananas si banane la legume castravete varza putina ca sa nu ii doara burtica rosie morcove pastarnac si farza rosie la crengi de nuc de prun de salcam de alun de pere de mere de bambus sfaturi//accestea trebuie spalate si cojite cu foarte mare atentie sa nu ii intoxicati si sa nu ii spalati ok multumesc ca ma-ti ascultat voi veni si altadata cu acceste noutati larevedere pa/pa

Tudor si Alex de la info - 27.05.2010
am avut si eu un papagal de 20 de milioane o adevarata feblete l-am invatat sa vorbeasca si sa joace fotbal. Uneori imi facea tema la mate si ne bucuram aman2 cand ascultam salam coae ce mistoo sunt pozele din stanga, app papagalu meu a plans pe : FLORIN SALAM: ZILE PT MAMA MEA din pacate l-am gasit spanzurat in baie cu un bilet langa el.Toti ce lasa reply sa se duca dupa el>!!!

ioana - 07.05.2010
multumes enooooooorm!!!

ioana - 07.05.2010
acest site i-a salvat viata papagalului meu persoana care a scris acest site nu am cuvinte de lauda pentru el sau ea FELICITARI ACESTEI PERSOANE iti multumescenorm!!!!

ioana - 07.05.2010
super site




Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Tone de pungi de plastic sunt aruncate in mari si oceane pentru ca nu mai unde sa fie depozitate pe pamant. Acestea ajung sa sufoce zeci de delfini, broaste testoase, rechini, balene, foci sau pasari. Renuntand la folosirea pungilor de plastic si acceptand sa le inlocuiesti cu o sacosa de panza diminuezi cantitatea de pungi de plastic ce sunt aruncate zilnic la gropile de gunoi sau in oceane. Crezi ca e putin? In timpul vietii tale vei reduce numarul de pungi de plastic din natura cu 22.000. Fa un gest mic si foloseste de acum o sacosa de panza la cumparaturi!


spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici