animale de companie

Norwegian Forest Cat

La prima vedere pisica Norvegiana de Padure pare a fi un stramos al rasei Main Coon, aspect destul de usor de inteles, pentru ca ambele rase provin din zone cu clima rece. Norvegiana de Padure este o pisica cu musculatura puternica, cu un corp echilibrat, si cu structura osoasa solida.
Blana ei are strat dublu: primul strat este o blana deasa, densa, acoperita de al doile-a strat de blana lunga, lucioasa si fina.Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Tone de pungi de plastic sunt aruncate in mari si oceane pentru ca nu mai unde sa fie depozitate pe pamant. Acestea ajung sa sufoce zeci de delfini, broaste testoase, rechini, balene, foci sau pasari. Renuntand la folosirea pungilor de plastic si acceptand sa le inlocuiesti cu o sacosa de panza diminuezi cantitatea de pungi de plastic ce sunt aruncate zilnic la gropile de gunoi sau in oceane. Crezi ca e putin? In timpul vietii tale vei reduce numarul de pungi de plastic din natura cu 22.000. Fa un gest mic si foloseste de acum o sacosa de panza la cumparaturi!


spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici