animale de companie
Tags:  catel   rasa   dresaj

Mastiful Napolitan

Descrierea Mastifului Napolitan
Mastiful Napolitan poate fi foarte loial si linistit. Statura sa impozanta si aspectul puternic il fac un bun caine de paza, care poate intimida potentialii intrusi.

Blana Mastifului Napolitan
Mastiful Napolitan are pielea brazdata de riduri profunde, masive, are o blana foarte scurta si deasa. Blana trebuie sa aiba aceiasi lungime pe tot corpul cainelui. Parul trebuie sa fie scurt si sa nu formeze onduleuri.

Caracterul Mastifului Napolitan
Mastiful Napolitan este un caine de paza foarte bun si va avea grija de familie si de teritoriul lui. Desi aceasta rasa este foarte afectuasa totusi Mastiful Napolitan este masiv si puternic si nu trebuie lasat nesupravegheat in preajma copiilor mici.

Temperamentul Mastifului Napolitan
Desi Mastiful Napolitan este mare si intimidant el nu este deloc agresiv. El este foarte afectuos si deosebit de duios. Aceasta afectiune il face sa isi protejeze familia si teritoriul cu un deosebit devotament, ceea ce il face sa fie un bun caine de paza. Este o rasa care se intelege foarte bine cu copiii mai mari si cu alte animale de companie, daca este corect socializat si dresat.

Ingrijirea Mastifului Napolitan
Mastiful Napolitan este usor de ingrijit. Nu necesita multa toaleta, este de ajuns un periaj ocazional cu o perie de cauciuc, pentru a indeparta firele de par cazute sau rupte.

Dresajul Mastifului Napolitan
Mastiful Napolitan are tendinta de a fi exagerat de protectiv cu teritoriul sau de aceea este bina sa fie dresat de pui, iar atitudinea dresorului sa fie foarte ferma si consistenta, pentru ca Mastiful sa nu formeze probleme de conportament.

Exercitiile si activitatea Mastifului Napolitan
Mastiful Napolitan trebuie sa faca multa miscare, cel putin 2 plimbari lungi pe zi, si trebuie sa locuiasca intr-un arc de o marime corespunzatoare, sau intr-o curte in care sa poata face suficienta miscare.
Tags:  catel   rasa   dresajAjutor pentru hrana animalutelor
Numele meu este Tocea Oprica, am 72 de ani, de profesie contabil, actuala pensionara si de cand ma stiu iubesc si ajut animalele. Cu durere in suflet scriu acest mesaj deoarece am ajuns intr- o situati...

Adauga povestea animalutului tau
Vezi toate povestilePungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Pungile de plastic omoara zilnic zeci de animale

Tone de pungi de plastic sunt aruncate in mari si oceane pentru ca nu mai unde sa fie depozitate pe pamant. Acestea ajung sa sufoce zeci de delfini, broaste testoase, rechini, balene, foci sau pasari. Renuntand la folosirea pungilor de plastic si acceptand sa le inlocuiesti cu o sacosa de panza diminuezi cantitatea de pungi de plastic ce sunt aruncate zilnic la gropile de gunoi sau in oceane. Crezi ca e putin? In timpul vietii tale vei reduce numarul de pungi de plastic din natura cu 22.000. Fa un gest mic si foloseste de acum o sacosa de panza la cumparaturi!


spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici