animale de companie
Tags:  pesti   acvariu   amenajare

Decoreaza-ti acvariul!

Decoreaza-ti acvariu in stilul "Plimbare pe plaja"
Daca vrei sa ai un acvariu mai special si nu stii cum sa-l decorezi iti vom sugera idei care iti vor aminti cand treci pe langa acvariul tau de atmosfera linistita si palcuta a unei plimbari pe o plaja exotica.

O plimbare pe plaja reprezinta de fapt toate acele mici comori pe care le aduni in timp ce te plimbi in lumina rasaritului din nisipul spalat de valurile marii: scoici, pietre cu forme speciale, melci frumos colorati, bucati de lemn slefuite de mare.  Acest model de acvariu se bazeaza de fapt pe o decoratie de scoici mai mari sau mai mici, frumos colorate si cu forme speciale. In principiu acvariul va trebui decorat cu cele mai frumoase suveniruri de pe plaja, care vor fi insa foarte bine dezinfectate inainte de a fi introduse in acvariu.

Ca totul sa fie desavarsit alege o bucata de lemn sculptat frumos, din tipul de lemn plutitor, sau alt lemn special  pentru acvariu. Aceasta bucata de lemn poate fi scufundata in acvariu si ancorata in substrat, si va oferi acvariului atmosfera de poveste a unei plaje exotice pustii si romantice. Nu uita rolul luminii, care este foarte importanta pentru a scoate in evidenta formele si culorile scoicilor si a sculpturii.

Nu uitati sa adaugati in acvariu si un substrat, un incalzitor, un filtru, si toate celelalte alemente necesare functionarii unui acvariu bine facut.

Decoreaza-ti acvariu in stilul "Comoara sirenelor"
Daca doresti sa iti decorezi acvariul intr-un mod care sa-ti impresioneze prietenii si sa creeze o surpriza placuta pentru oricine il vede, alege sa construiesti in jurul lui o poveste cu sirene. Pentru ca la noi vei gasi mai greu statuete care sa poata fi scufundate in acvairiu alege sa procuri doua statuete din comert care reprezinta sirene elegante, apoi plaseaza aceste statuete de o parte si de alta a acvariului tau. In acvariu alege sa plasezi niste elemente colorate si stralucitoare facute din acril sau orice alte elemente pe care le poti procura de la un pet shop, sau de la un profesionist care iti poate garanta ca aceste obiecte nu vor face rau pestilor.

Vei avea asadar in acvariu "pietricele" colorate amplasate in asa fel incat sa sugereze o comoara. Poti apela si la un sistem de leduri care sa inconjoare acvariul pe exterior si care sa fie aprinse atunci cand dorest sa dai acvariului tau un aspect cu adebvarat de vis.

Decoreaza-ti acvariu in stilul "Recif de coral"
Pentru acest tip de acvariu care se preteaza cel mai bine unui acvariu de apa sarata vei avea nevoie de decoratiunni din coral sau imitatii de coral colorat care pot fi procurate din magazinele de acvarstica.

Daca doresti sa-ti decorezi acvariul cu orie alta tema fii creativ! Incearca sa gasesti o tema unitara si nu combina mai multe elemente ale diferitelor teme, ca sa nu obtii un rezultat fara stil. Poti sa ne arati acvariul tau incarcand pozele cu el in sectiunea "Povesti". Succes!
Tags:  pesti   acvariu   amenajare

Spune Nu eutanasierii!

Spune Nu eutanasierii!

Animale-iubite.ro susutine dreptul la viata al cainilor fara stapan si lupta impotriva eutanasierii acestora. Eutanasierea cainilor fara stapan, care s-a practicat pana de acum de multe ori in Romania, cu sau fara stirea publicului larg nu este solutia pentru disparitia cainilor fara stapan, dupa cum s-a demonstrat deja. O campanie de sterilizare a acestora condusa corect, de persoane competente si iubitoare de animale poate avea rezultatele dorite mai repede decat ne asteptam. Daca sustii dreptul la viata al cainilor fara stapan spune-ti parerea, participa la meetingurile organizate de iubitorii de animale sau semneaza petitii. Daca sustii civilizatia si iubesti animalele fa tot ce poti pentru a opri masacrarea in masa a cainilor fara stapan!

Semneaza petitia impotriva eutanasierii aici:
http://www.fnpa.ro/petitie/spune-ti parerea
vezi toate discutiile

Sondaj de opinie

Ai adoptat un animal in urma unui anunt publicat pe acest site?

   
   
   
   

voteaza!
vezi rezultatele sondajului


Caini - Anunturi adoptii cainiPisici - Anunturi adoptii pisici
Made by: